Heeft u een gecrashte harde schijf? Is hij gevallen of doet hij het gewoon niet meer? Soms is het iets elektronisch en soms kun je alsnog bijna alle bestanden recoveren. Ik bezit meerdere programma’s om uw dierbare foto’s en bestanden te recoveren. Het zal niet altijd lukken, lukt het niet dan betaalt u niets.
 
Ik ben gemiddeld 30 uur bezig met scannen en recoveren.
 
U zorgt voor een externe harde schijf dan probeer ik uw foto’s en / of bestanden terug te halen.
Ik reken € 65,- ex-btw, plus eventueel wat er vervangen moet worden.
 
Mocht het zo zijn dat de harde schijf open moet voor een reparatie dan doe ik dit niet. Ik beschik niet over een speciale ruimte waar dit gedaan kan worden.
 
Voorkomen is beter dan genezen, wij raden dan ook altijd aan om een SSD-schijf te nemen i.p.v. een HDD-schijf.
 

Een HDD-schijf kunt u vergelijken met een cd speler er zit één of meerdere platina platen in, afhankelijk van het formaat, met al uw informatie. Deze wordt afgelezen met een soort naald, mocht u de schijf laten vallen is het vaak stuk of hoort u rare geluiden omdat de leesarm bijvoorbeeld niet meer kan functioneren. Als er dingen in de schijf vervangen dienen te worden moet dit in een speciale ruimte worden gedaan, als er eenmaal stof op de platina plaat komt is de kans groot dat alle gegevens verloren zijn gegaan.

Een SSD is een harde schijf die 10x zo snel is omdat alle gegevens worden opgeslagen in geheugenchips, deze gaan ook veel minder vaak stuk en heel duur zijn ze tegenwoordig niet meer in de aanschaf. Het is vaak aan te raden om bijvoorbeeld bij oude laptops en computers een SSD-schijf te plaatsen om het sneller te maken.
 
Mocht u besluiten na het lezen van deze informatie om over te stappen naar SSD-schijf in uw laptop of computer, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.
× Whatsapp