Welkom op de website van
Lepie Electronics

Als er een relais vervangen moet worden op een printplaat of bijvoorbeeld kortsluiting is ontstaan en dat dient onderzocht te worden dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik hanteer met elektronica het principe: lukt de reparatie niet dan betaalt u niets. Ook kan ik zelf kleine printplaatjes ontwerpen met software en de hardware zelf kan ik ook maken met o.a. gaatjes print of een printplaatje etsen.

Ook voor vragen en problemen over uw laptop / pc kunt u bij mij terecht. Omdat ik veel praktijk ervaring heb kan ik heel veel problemen oplossen, heeft u liever hulp op afstand? Ook dat behoort tot 1 van de mogelijkheden (dit wordt gedaan met teamviewer). Ik kan ook naar u toe komen om het probleem op locatie op te lossen, omdat ik dan niet alle apparatuur tot mijn schikking heb is dat vaak wat lastiger, u dient dan wel rekening te houden met voorrijkosten en eventuele km vergoeding.

Wat betreft webdesign bent u bij mij aan het juiste adres, ik maak websites op basis van een cms genaamd WordPress, dit is een heel gebruiksvriendelijke tool. Mocht u liever hebben dat ik alle veranderingen na het ontwerp voor u doe en bovendien alles in de gaten houd met een speciale website scanner, en wilt u dat alle plug-ins worden geüpdate? Er staat ook een pakket tussen van alleen een webhost service als u alleen daar van gebruik wenst te maken, kijk gerust even op Web design daar ziet u een overzicht van alle pakketten.

Op Datarecovery gebied kan ik ook u van dienst zijn. Ik bezit 8 programma’s om uw harde schijf te scannen op bestanden, zo kunnen vaak uw verloren bestanden nog gered worden. Ik heb al meerdere klanten geholpen om 100 en oude foto’s en bestanden te redden die anders verloren zouden zijn gegaan.

Ik kan ook programmeren in o.a. :Visual basic, GML, PHP en Arduino.

Iets minder in C#, C++, Phyton, Javascript en Java.

Telefoon en tablet reparaties worden ook uitgevoerd.

 

Data recovery

Heeft u een gecrashte harde schijf? Is hij gevallen of doet hij het gewoon niet meer? Soms is het iets elektronisch en soms kun je alsnog bijna alle bestanden recoveren. Ik bezit meerdere programma’s om uw dierbare foto’s en bestanden te recoveren. Het zal niet altijd lukken, lukt het niet dan betaalt u niets.
 
Ik ben gemiddeld 30 uur bezig met scannen en recoveren.
 
U zorgt voor een externe harde schijf dan probeer ik uw foto’s en / of bestanden terug te halen.
Ik reken € 65,- ex-btw, plus eventueel wat er vervangen moet worden.
 
Mocht het zo zijn dat de harde schijf open moet voor een reparatie dan doe ik dit niet. Ik beschik niet over een speciale ruimte waar dit gedaan kan worden.
 
Voorkomen is beter dan genezen, wij raden dan ook altijd aan om een SSD-schijf te nemen i.p.v. een HDD-schijf.
 

Een HDD-schijf kunt u vergelijken met een cd speler er zit één of meerdere platina platen in, afhankelijk van het formaat, met al uw informatie. Deze wordt afgelezen met een soort naald, mocht u de schijf laten vallen is het vaak stuk of hoort u rare geluiden omdat de leesarm bijvoorbeeld niet meer kan functioneren. Als er dingen in de schijf vervangen dienen te worden moet dit in een speciale ruimte worden gedaan, als er eenmaal stof op de platina plaat komt is de kans groot dat alle gegevens verloren zijn gegaan.

Een SSD is een harde schijf die 10x zo snel is omdat alle gegevens worden opgeslagen in geheugenchips, deze gaan ook veel minder vaak stuk en heel duur zijn ze tegenwoordig niet meer in de aanschaf. Het is vaak aan te raden om bijvoorbeeld bij oude laptops en computers een SSD-schijf te plaatsen om het sneller te maken.
 
Mocht u besluiten na het lezen van deze informatie om over te stappen naar SSD-schijf in uw laptop of computer, neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Computer, laptop, tablet en telefoon

Computer en laptop
 • Diagnose
 • Reparatie
 • Upgrade
 • Virussen verwijderen
 • Software installeren
 • Vocht schade
 • Nog veel meer
Tablet
 • Scherm vervangen
 • Batterij vervangen
 • oplaadpoort vervangen
 • Nog veel meer
Telefoon
 • Alle telefoons, android apple etc
 • Scherm vervangen
 • camera vervangen
 • batterij vervangen
 • Data recovery

Computer APK

Heeft u last van een trage computer en/of laptop?
Maak gebruik van de computer APK

✔ Verbetering van de prestaties van één computer

✔ Verwijdering van onnodige bestanden en software

✔ Controleren van virussen spyware en adware (verwijderen niet inbegrepen)

✔ Controle en verbetering van netwerkbeveiliging

✔ Schoonmaak en defragmentatie van de harde-schijf

✔ Vernieuwen van koelpasta

✔ Vaste prijs! Geen uur tarief

✔ Geen verschil geld terug

✔ Veilig betalen met pin  €54,95  € 65,95
× Whatsapp